omgaan met gevoelens en emoties

About

Roelien Reinders – schrijver en coach

Roelien Reinders bij vrienden op de steiger

Nieuwe schoenen uit Londen!

De eerste periode van mijn leven kenmerkte zich door agressie, geweld en onbegrip. Nadat ik het ouderlijk huis noodgedwongen verlaten had, was ik emotioneel instabiel, en kwam ik al gauw in een onderwereldmilieu terecht van drugs en dealers. Hierna leefde ik in een vrij nihilistisch milieu van uitgaan en drank.
Ik zocht naar hulp om mijn leven meer zin te geven, en die hulp kwam in de vorm van een boek. Dit was een boek over runen. Ik werd meteen gegrepen en begon allerlei esoterische stromingen te bestuderen, zoals occultisme, rituele magie en sjamanisme. Ik begon met mediteren toen ik boven een rumoerige kroeg woonde in Amsterdam. Mijn leven kwam in een rustiger vaarwater. Ik kreeg een dochter, en had verschillende baantjes. Soms verdiende ik zelfs veel geld.
Ondertussen bezocht ik ZEN-retraits (wat je tegenwoordig mindfulness zou noemen), workshops en rituele trainingen, en sinds een jaar of tien beoefen ik Kundalini Yoga.

Roelien Reinders certificering Kundalini Yoga Coaching

Hier krijg ik mijn KY coachingsdiploma

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga die werkt aan het herstellen van de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Beoefenaars van KY kenmerken zich doordat ze geen vage zwevers zijn, maar midden in het leven staan.

Roelien is eigenaar van Trancemissie

Omgaan met Emoties

De kracht van de geest is oneindig, en wij zijn allen één. Eén met elkaar, met de natuur en met het universum. We zijn geen hulpeloze schepsels, maar we zijn allen scheppers. Om te kunnen creëren, moeten we onze werktuigen goed inzetten. Deze werktuigen zijn ondermeer onze intuïtie, ons verstand, en onze emoties. Hiermee kunnen we ons leven een heel stuk mooier maken!